Resultaten voor kinderarts

 
kinderarts
Kinderarts Kinderafdeling Scheper Ziekenhuis.
Specialisten Deventer Ziekenhuis.
Homan van der Veen J. Bij ons bent u in vertrouwde handen.
Specialisten Specialisten Westfriesgasthuis.
Kinderartsen Merem behandelcentra.
Nieuwe inspanningstraining patiënten COPD. U bent hier Home Heideheuvel Kinderartsen. Voorzitter Kernstaf Merem Behandelcentra. Tel 035 68 81 411. Aanwezig op maandag dinsdag donderdag en vrijdagochtend. Als kinderarts opgeleid in het UMC Radboud in Nijmegen in 2000 opleiding afgerond. In 2001 één jaar als fellow kindernefrologie gewerkt in het VUMC. Van 2002 t/m 2012 als algemeen kinderarts en opleider gewerkt in het Flevoziekenhuis in Almere. Gepromoveerd in 2006 promotie-onderzoek Group B Streptococcal Disease Effect of the Dutch Guidelines for Prevention. Sinds 2013 als kinderarts werkzaam in Behandelcentrum Heideheuvel aandachtsgebied behandeling van patiënten met Problematisch Ernstig Astma.
Mijn Kinderarts.
Kinderartsen Over ons Kindergeneeskunde Máxima Medisch Centrum.
Welkom op de website van Kindergeneeskunde van Máxima Medisch Centrum. Wij behandelen aandoeningen bij kinderen als eetproblemen zindelijkheidsproblemen astma allergie en cardiologische aandoeningen. Voor een afspraak kunt u terecht op onze polikliniek in het Vrouw Moeder Kind-centrum in Veldhoven.
Rijnstate Specialist dr. P.A. Setten.
Zij behaalde het artsexamen in 1992 aan het UMC St.Radboud te Nijmegen. In 1998 promoveerde zij op het proefschrift Pathogenese van het hemolytisch uremisch syndroom op de kinderleeftijd. Zij volgde de opleiding tot kinderarts in UMC St. In 2002 werd de opleiding tot kinderarts afgerond. Diabetes mellitus bij kinderen Kinderendocrinologie Algemene kindergeneeskunde en wetenschap. Plaatsvervangend opleider Kindergeneeskunde bij Rijnstate duaal opleiderschap met Dr.
Kindergeneeskunde Bravis ziekenhuis.
Zij beoefenen allen de algemene kindergeneeskunde. Op de polikliniek in Roosendaal en Bergen op Zoom houden de kinderartsen elke werkdag spreekuur. Spreekuren in de buitenpoliklinieken. op woensdag bij kinderarts J. op donderdagochtend bij kinderarts M. op maandagmiddag bij kinderarts A.H.R.R. op dinsdagochtend bij kinderarts N.D. Op dinsdagochtend in de oneven week bij kinderarts mw. Diabetesspreekuur gecombineerd spreekuur met de diabetesverpleegkundige. Follow-up spreekuur neonatologie gecombineerd spreekuur met de kinderfysiotherapeute. Gecombineerd spreekuur met de astmaverpleegkundige voor kinderen met astma. Over kinderen met complexe gedragsproblemen vindt overleg plaats met kinder en jeugdpsychiater en medisch psycholoog. De polikliniek kindergeneeskunde in Roosendaal is gevestigd op de begane grond route 54.
Uw kinderarts Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Essink Kinderarts lees verder. van der Feen Kinderarts-MDL. Jacobs Kinderarts neonatoloog Neonatologie lees verder. Jira Kinderarts neonatoloog Neonatologie Kindernefrologie lees verder. van Mil Kinderarts-endocrinoloog Geregistreerd kinderarts-endocrinoloog en diabetoloog. Wetenschappelijke promotie op het onderwerp kinderobesitas. Kinderlongziekten en leer en gedragsproblemen.

Contacteer ons