Op zoek naar procesoperator?

 
procesoperator
PROCESOPERATOR 2 definities Encyclo.
1 Beroep 2 Persoonsbenaming 2 procesoperator zelfst.naamw. beroep bedieningsvakman bij automatisch bestuurde processen in de chemische industr.
Procesoperator A Drenthe College.
Wat is een procesoperator? Vacatures.nl.
Functieomschrijvingen / Productie en ambacht / Procesoperator. Bekijk alle Procesoperator vacatures. Wat is een procesoperator? Een procesoperator is iemand die in een productieproces verantwoordelijk is voor het goede verloop van geautomatiseerde processen bijvoorbeeld in de farmaceutische petrochemische of levensmiddelenindustrie. De procesoperator is degene die controleert of het proces succesvol verloopt en indien nodig ingrijpt. Wat doet een procesoperator? De hoofdtaak van een procesoperator is het beheersen en controleren van het productieproces zodat dit gestroomlijnd verloopt. Zijn precieze taken kunnen variëren van het bedienen van relatief eenvoudige machines tot het overzien van complexe productieprocessen vanuit een controlekamer.
Procesoperator A Beroepen in Beeld.
Ik wil iets met. Ik weet wat ik wil. Meld je aan en sla je zoekresultaat testresultaat en beroepen op. Als procesoperator A houd je het productieproces in de fabriek in de gaten. Maar als procesoperator werk je ook aan de machines. Je kent het proces door en door en je merkt direct of er iets niet goed loopt. Storingen die optreden los je zo snel mogelijk op. De procesoperator A werkt in een omgeving waar milieu en veiligheid erg belangrijk is. Het risico voor jezelf en die van anderen kan bijzonder groot zijn. Wat moet je kunnen? Je houdt van techniek en je vindt het interessant om te weten hoe de machines werken.
Opleiding Procesoperator A ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Werken bij ROC Tilburg. 2 of 4 jaar. 9 maanden tot 25 jaar. Als procesoperator A werk je zelfstandig aan een onderdeel van het productieproces. Je bedient en bewaakt apparatuur controleert de kwaliteit van product en proces en grijpt in indien nodig. Daarnaast verricht je onderhoud aan apparatuur.
Mbo opleiding procesoperator A Regio College Zaandam.
Werken bij het Regio College. Handel economie en administratie. Toerisme recreatie en sport. De grondstoffen en producten die de procesindustrie maakt zijn in ons dagelijks leven niet weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan cacao papier of medicijnen. Vreemd als deze zaken er niet meer zijn toch?
BBL opleiding procesoperator/ operator Goflex.
Wat moet je hebben? Afhankelijk van je vooropleiding stroom je in op niveau 2 of 3. VMBO KBL VMBO TL HAVO. Procesoperator B MBO niveau 3. Procesoperator C MBO niveau 4. VMBO BBL VMBO KBL. Porcesoperator A MBO niveau 2. Procesoperator B MBO niveau 3. Wat gaat het je kosten? Wij betalen je boeken schoolgeld! Je krijgt betaald voor de uren die jij werkt en naar school gaat! Je krijgt de reiskosten van en naar school vergoed! Je krijgt gereedschap en bedrijfskleding van Goflex! Je krijgt gratis extra begeleiding cursussen zodat je alles makkelijk kunt halen! Waar ga je werken en leren? Goflex heeft leerwerkplekken door het hele land.
Procesoperator A bbl.
De productie in jouw fabriek verloopt vlekkeloos. Daar zorg jij als procesoperator A wel voor. Je let goed op je eigen veiligheid en die van anderen.
Procesoperator C Scalda.
Als Procesoperator C kun je terecht komen in een leidinggevende functie. Hiervoor is organisatietalent een pré. Je moet flexibel zijn en om kunnen gaan met veel verschillende werkzaamheden tegelijk. Goed communiceren is belangrijk omdat je met veel verschillende mensen moet werken. Zowel schriftelijk als mondeling kun je uitleggen wat je bedoelt. Je bent zorgvuldig en nauwkeurig want je bent vaak aan het werk met dure machines. Je stelt die machines en apparatuur in en je spoort storingen op. Daar heb je technisch inzicht en een analytisch denkvermogen voor nodig.

Contacteer ons