Zoeken naar medisch secretaresse

 
medisch secretaresse
Medisch secretaresse Van den Boom Opleidingen.
Cursus Medisch secretaresse.
077 30 67 000. 8.8/10 door 603 klanten. Behaal een officieel diploma. Persoonlijke begeleiding via internet. Direct contact met studiegenoten. Studeer in uw eigen tempo. Een medisch secretaresse is een duizendpoot. Niet alleen verricht de medisch secretaresse veel diverse werkzaamheden maar ze heeft bovendien een heel representatieve functie. Als medisch secretaresse kunt u bijvoorbeeld gaan werken op de polikliniek in het ziekenhuis ter ondersteuning van het spreekuur van de medisch specialist of op een verpleegafdeling in het ziekenhuis.
Medisch Secretaresse Opleidingen Vergelijk 18 Springest.
Opleiding Medisch secretaresse 1. Amsterdam Rotterdam en 44 andere regio's. OPLEIDING MEDISCH SECRETARESSE Wil je een opleiding Medisch secretaresse volgen om aan de slag te kunnen in een medisch-administratieve func. BTW Vrij van BTW. Volledigheid prijs Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Rotterdam Utrecht en 3 andere regio's. Maak werk van je opleiding! Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Medische secretariaatsmedewerker? Wil je in korte tijd. BTW Vrij van BTW. Volledigheid prijs Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
Cursus praktijkdiploma medisch secretaresse Zaandam.
Voor een goed opgeleide medisch secretaresse is de arbeidsmarkt op dit moment gunstig. In de medische sector is behoefte aan goed opgeleide vakgerichte secretaressen. De opleiding ondersteunt uw functioneren als medisch secretaresse op niveau met moderne kennis en door het trainen van uw vaardigheden. De cursus wordt georganiseerd door het Regio College in samenwerking met de Stichting BCE te Rotterdam. U wordt getraind en begeleid door medisch onderlegde vakdocenten. Inhoud van de cursus Praktijkdiploma medisch secretaresse. Dit onderdeel van de cursus gaat over het begrijpen en kunnen toepassen van medische begrippen.
Medisch Secretaresse I LSSO DOC Opleiding Training.
Medisch Secretaresse I LSSO. Medisch Secretaresse I LSSO. Je mag jezelf Medisch Secretaresse noemen als je de algemene secretariële vaardigheden beheerst en daarnaast kennis hebt van een aantal specifieke aspecten van het werken in de gezondheidszorg. De opleiding Medisch Secretaresse I bestaat uit vier modules voor de algemene secretariële vaardigheden en drie medische modules. Je sluit de opleiding af met het diploma Medisch Secretaresse I. Met het LSSO-diploma Medisch Secretaresse I onderscheid je je bij een sollicitatie met specifieke medische kennis.
Cursus Medisch secretaresse De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
088 93 93 900. Informatiefolder gratis aanvragen Inschrijven 30 dagen op proef. Omdat wij vinden dat kwalitatief onderwijs een basisrecht is voor iedereen! We zetten geen miljoenen verslindende TV commercials huis aan huis folders en dure cadeaus in om cursisten te werven. Zo houden we de gemiddelde kosten per cursist en daarmee onze lesgelden ongekend laag. Bij Laudius slaag je het slimst! Over de cursus Medisch secretaresse. Het beroep van medisch secretaresse is boeiend en afwisselend. Je bent veel bezig met medische dossiers en kleine medische handelingen en daarnaast ondersteun je de behandelend arts of specialist.
Praktijkdiploma Medisch Secretaresse Arcus Opleidingen Arcus College.
Online aanmelden Praktijkdiploma Medisch Secretaresse Praktijkdiploma Medisch Secretaresse. Beroeps / Vakopleiding functiegericht Opleidingsrichting. Als secretaresse of administratief medewerker in de gezondheidszorg hebt u een flinke voorsprong als u enige medische kennis in huis hebt. Het is een sterke aanvulling op uw cv én het maakt uw werk gemakkelijker. Kennis op het gebied van het menselijk lichaam en medische aandoeningen. Met het diploma Medische Kennis hebt basiskennis opgedaan wat u zal helpen in uw carrière!
Medisch Secretaresse 1.
De medisch secretaresse zoekt en vindt het werk in de zorg en medische sector. Dat kan een ziekenhuis zijn maar ook een verpleeghuis of een huisartsenpraktijk. De omgeving waarin zij werkt maakt het noodzakelijk dat zij vertrouwd is met begrippen en terminologie uit de medische wereld in de ruimste zin. Kortom een boeiende en afwisselende functie. Je mag jezelf Medisch Secretaresse noemen als je de algemene secretariële vaardigheden beheerst en daarnaast kennis hebt van een aantal specifieke aspecten van het werken in de gezondheidszorg. De opleiding Medisch Secretaresse is gesplitst in twee opleidingen die allebei een jaar duren.
Medisch secretaresse Secretarile beroepen 4 MBO-opleidingen ROC.nl.
Gerelateerde jobs / stages. Richting binnen Secretarile Beroepen. 2 tot 4 jaar. Beroepsbeeld waar werk je en wat doe je? Je werkt als medisch secretaresse bij organisaties waar mensen een medisch beroep uitoefenen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld dokterspraktijken huisartsen of ziekenhuizen. Wanneer je bij een organisatie werkt waar mensen een medisch beroep uitoefenen moet je er rekening mee houden dat je met mensen te maken krijgt die ziek zijn of een medische vraag hebben. Daarom is het belangrijk dat je vertrouwelijk en nauwkeurig te werk gaat. Je stelt mensen op hun gemak en je zorgt er voor dat de arts of specialist weet wat er met de patint aan de hand is.

Contacteer ons