Resultaten voor jongerenwerk

 
jongerenwerk
Home Stichting Jongerenwerk Den Ham.
Wij Stichting Jongerenwerk Den Ham zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor de meidenavonden de 1 e en 3 e zaterdag van de maand 19.00-21.30. Ben je een dame van 25 jaar of ouder? Heb je inlevingsvermogen in een leuke groep meiden vanaf 10 jaar? Ben je creatief in het bedenken en/of uitvoeren van activiteiten? Tijden van beschikbaarheid in overleg. Voor de jongereninloop iedere woensdag 19.30-21.30u en vrijdag 19.30-22.00u. Ben je 25 jaar of ouder? Heb je inlevingsvermogen in jeugd vanaf 12 jaar?
Jeugd en jongerenwerk Papendrecht.
Sport en Spel bus. Sport en Spel bus. Opening expo Tekencursus groot succes! Afgelopen vrijdag 31 maart vond de opening plaats van de expositie van de Tekencursus van het jeugd jongerenwerk uit Papendrecht.
Jeugd Jongerenwerk.
Ben je jonger dan 23 jaar en woon je in Barendrecht? Wil je graag andere jongeren ontmoeten en samen dingen ondernemen? Dat kan in Barendrecht op verschillende plekken. En op verschillende manieren. Houd je van sporten? Ben je graag creatief bezig? Vind je het leuk om samen met anderen te gamen? Er is van alles mogelijk. Wat is er te doen? Op verschillende plekken in Barendrecht worden activiteiten voor jongeren georganiseerd. Ben je tussen de 10 en 16 jaar? Kom dan eens langs bij The Wave.
Jongerenwerk.
Wij verliezen in Hans een sociaal cultureel werker die zijn werk met veel plezier en toewijding uitvoerde. Hans was een stille kracht binnen onze organisatie. Hij laat een grote leegte achter. Trema jongerenwerk voor wie? De behoefte aan jongerenwerk is aantoonbaar groter onder laagopgeleide jongeren en jongeren uit groepen waar experimenteel gedrag aanwezig is. Aan deze groepen besteden we daarom extra aandacht. Jongerenwerkers van Trema Welzijn begeleiden ook jongeren die betrokken willen zijn bij hun directe leefomgeving of daarop invloed willen uitoefenen. Ze willen bijvoorbeeld ondersteuning bij het oprichten van een jeugdlocatie de realisatie van een jongerenontmoetingsplaats of willen graag ondersteuning in het realiseren van projecten in hun buurt of wijk. Jongerenwerk in de gemeente Werkendam. Het jongerenwerk in de gemeente Werkendam kent de volgende werksoorten.
Jongerenwerk SWW Hoogeveen.
Jongerenwerk
Jongerenwerk RadarAdvies.
Hierbij is goed contact met het sociaal netwerk van de jongeren noodzakelijk. Jongerenwerk is in toenemende mate outreachend de werkwijze is pro-actief en er wordt actief gewerkt aan zichtbaarheid in de wijk. Het jongerenwerk kan zich onder andere bezig houden met jongerenparticipatie en talentontwikkeling. Wilt u meer weten over de inzet van jongerenwerk binnen uw gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee met de vraagstukken rondom jongerenwerk. Meer lezen over het domein Jeugd.
Jongerenwerk welzijnmiddelburg.nl.
Stichting Welzijn Middelburg.
Jongeren Solidez.
Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg. Het jongerenwerk werkt in en vanuit het jongerencentrum t Oude Bijenhuis. Wij verzorgen gastlessen op het Pantarijn en ondersteunen de Jongerenraad. Tevens kun je terecht bij de jongerenwerkers voor informatie en advies. De jongerenwerkers werken in en vanuit een jongerencentrum op straat en met veel verschillende samenwerkingspartners. Wil je meer weten? Kijk op de verschillende webpaginas loop binnen bij de verschillende accommodaties je kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. 28614 12 Jul 2017. dinsdag 25 juli high tea in de Nude 6 Jul 2017.
Jeugd Raster.
U bent nu hier Home Jeugd. Onze visie op Kinder en Jongerenwerk. Onze activiteiten en projecten. Het Kinder en Jongerenwerk van Raster is aanwezig in de hele gemeente Deventer. Op straat in scholen en op andere plekken waar kinderen en jongeren zich bevinden. Het Kinderwerk richt zich op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar zowel op straat als in de accommodatie. We zijn er voor alle kinderen maar met specifieke aandacht voor kwetsbare groepen en individuen. Het Jongerenwerk richt zich zowel op individuele jongeren als op groepen. De jongerenwerkers en coaches bieden ondersteuning in de optimalisering van de leefwereld van jongeren.

Contacteer ons