Op zoek naar directiesecretaresse?

 
directiesecretaresse
Directiesecretaresse Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een directiesecretaresse is een beroep dat valt onder de beroepscategorie managementassistente of managementassistant. Een directiesecretaresse verricht secretarieel werk voor directieleden en managers van bedrijven en organisaties. Dit houdt onder meer in. regelen van lunches en zakenreizen. Omdat een directiesecretaresse vaak met vertrouwelijke informatie om moet gaan belangrijke zakelijke klanten moet begeleiden en aanspreekpunt is van de directie worden er zwaardere eisen gesteld aan een directiesecretaresse dan aan een gewone secretaresse. Soms heeft een directiesecretaresse een universitaire opleiding gehad maar meestal bestaat de opleiding tot management assistente uit een professionele bacheloropleiding aan een hogeschool.
Managementassistent / directiesecretaresse BOL/4 ROC van Twente.
Managementassistent / directiesecretaresse BOL/4. Mbo-opleidingen voor scholieren results.categories.education.total. Managementassistent / directiesecretaresse BOL/4. wat doe je in dit beroep? Je neemt de directie of manager werk uit handen. Je neemt de telefoon aan houdt de agenda bij organiseert zakenreizen en boekt hotels. Ook plan je vergaderingen en maakt daar verslagen van. Officepakketten en sociale media kennen geen geheimen voor je. Je onderhoudt een website of intranet. Daarnaast heb je kennis van financiën en personeelsactiviteiten. Je vraagt prijsopgaven aan of stelt rekeningen op. Je weet hoe je een jaarverslag moet lezen.
Beroep directiesecretaresse uitgebreide taakomschrijving competenties en persoonlijkheidsprofiel. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. three-bars. search. cart. user. home.
Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Cookies are required to use this site. Here are the instructions how to enable Cookies in your web browser. Een directiesecretaresse verzorgt op hoog niveau administratieve ondersteuning aan leidinggevenden door het afhandelen van informatieverzoeken en het uitvoeren van secretariële werkzaamheden zoals het voorbereiden van correspondentie ontvangen van bezoekers organiseren van bijeenkomsten en het beheren van agenda's. Geeft soms ook leiding aan administratief personeel. Een directiesecretaresse heeft de volgende taken. Beantwoordt de telefoon screent en verbindt door neemt berichten aan en handelt vragen en informatieverzoeken af. Begroet bezoekers en stuurt hen door naar de juiste personen.
Directiesecretaresse Schoevers.
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox. Velden met een zijn verplicht. Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Schoevers. Vraag nu mijn brochure aan. Wanneer wilt u bij voorkeur starten met de opleiding. 035 750 61 40.
259 Directiesecretaresse Vacatures Adzuna.
plaats provincie of postcode uitgebreid zoeken. Directiesecretaresse vacatures in Nederland. 259 Directiesecretaresse vacatures in Nederland. Gerelateerde zoekopdrachten secretaresse administratief medewerker office manager personal assistant planner vertaler pa secretaris executive assistant farmaceutisch medewerker meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email. uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. Resultaten 1-10 van 259. zien per pagina en sorteer op Meest recente. REBEKKA JAY BEHEER / NORTH SEA VENUE ZAANDAM. Voor de directeur van North Sea Venue Art of Dance en verschillende hotels zijn we op zoek naar een directiesecretaresse / personal assistent.
Directiesecretaresse Pro Assistance.
Speciaal maar niet uitsluitend voor Amsterdammers. Bent u op zoek naar versterking in de vorm van een bevlogen directiesecretaresse? Naar een ervaren professional die stevig in de schoenen staat uitstekend om weet te gaan met drukke agendas en voortdurende hectiek? Iemand die integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En het werk met passie en volledige toewijding verricht? Wij helpen u graag in de zoektocht naar zon professional in management support. Ervaren directiesecretaresse voor het hogere segment. Sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van management support professionals voor het hogere segment.
Opleiding Directiesecretaresse ISBW Opleidingen en Trainingen.
Marketing Sales en Communicatie. Ontwikkel de kennis en vaardigheden om een succesvol directiesecretaresse te worden 1 jaar. Praktijkopleidingen MHBO en HBO. Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt u complete programmas met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.
Office manager/directiesecretaresse.
Een gewone office manager staat maar in één wereld die van de managers óf die van de ondersteuning. En wat onderscheidt een top directiesecretaresse van een gewone? Een top directiesecretaresse heeft overal haar lijntjes. Ze is echt de spil in de organisatie en een persoon om rekening mee te houden. Ze weet namelijk alles wat er speelt. Ze is een zeer sterke persoonlijkheid eigenlijk managet ze vaak meer haar baas dan andersom. Dat geeft niets want zij weet wat ze waard is en kan rustig een ander het voetlicht gunnen. Hoe word je office manager directiesecretaresse of management-assistent?
Directiesecretaresse/ managementassistent Scalda.
Als directiesecretaresse ben je goed op de hoogte van het reilen en zeilen van jouw organisatie. Je houdt contacten met andere afdelingen en met externe relaties om allerhande zaken te regelen en te organiseren zoals vergaderingen congressen en klantbezoeken. Je bent de rechterhand van een directeur of manager binnen de organisatie en bent mogelijk verantwoordelijk voor de aansturing van het secretariaat. Communicatie mondeling en schriftelijk is één van jouw kerntaken. Je bent stressbestendig en klantgericht levert graag kwaliteit en je kunt goed zelfstandig werken. Toevoegen aan je favorieten.

Contacteer ons