Resultaten voor baliemedewerker

 
baliemedewerker
OVD EDUCATIEVE UITGEVERIJ Baliemedewerker.
U bent op zoek naar lesmateriaal. OVD Educatieve Uitgeverij geeft lesmethodes uit voor het handelsonderwijs voor verschillende onderwijstypen praktijkonderwijs vmbo en mbo.
Receptie en Baliemedewerker ICM Opleidingen Trainingen.
Home Opleidingen Trainingen Communicatievaardigheden Receptie en Baliemedewerker. Resultaat Programma Plaats data Investering Ervaringen. U bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en het visitekaartje van uw organisatie. Bij deze representatieve spilfunctie komt veel kijken. Hoe komt u over bij uw klanten? Aan wie moet u voorrang geven de bezoeker of de telefoon? Hoe gaat u om met emoties van klanten? Hoe bewaart u het overzicht in piekuren? In deze training leert u op professionele wijze klanten ontvangen en telefonisch te woord staan zodat u uw organisatie op representatieve wijze vertegenwoordigt. Heeft u advies nodig? Vraag gratis en vrijblijvend studieadvies aan.
Vacature Open sollicitatie Baliemedewerker Open vacature Baliemedewerker Dokterswacht.
Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem of applicatiebeheerder. Dokterswacht Friesland is met regelmaat op zoek naar een. Baliemedewerker voor gemiddeld 10 uur per week. De organisatie en de afdeling. Dokterswacht Friesland maakt onderdeel uit van Dokterszorg Friesland. Binnen Dokterszorg zijn er twee divisies Dokterswacht en Doktersdiensten. De divisie Doktersdiensten bestaat uit Doktersacademie Ketenzorg Zorgvernieuwing en Dokterspraktijk. Dokterswacht Friesland verleent professionele huisartsenzorg buiten kantoortijden aan inwoners van Friesland s avonds s nachts in het weekend en tijdens feestdagen en heeft huisartsenposten in Drachten Dokkum Heerenveen Leeuwarden Sneek en een tijdelijke locatie in Koudum.
Vacature baliemedewerker Zwembad Scharlakenhof.
De Stichting Exploitatie Scharlakenhof kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Het zwembad is 7 dagen per week geopend en om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn we op zoek naar baliemedewerkers m/v. Wil jij als vrijwilliger actief zijn voor het zwembad in Haren? Meld je dan snel aan! Wat houdt de functie in? Als eerste aanspreekpunt voor bezoekers ben jij ons visitekaartje. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden bij het kopen van entreebewijzen beantwoord alle voorkomende vragen en ondersteunt in het zwembad wanneer nodig.
MBO Parts-/baliemedewerker.
Horeca / Toerisme opleidingen. Gezondheid / Sport opleidingen. Dieren / Planten opleidingen. Bouw / Techniek opleidingen. MBO Parts-/baliemedewerker niveau 2. Als Parts-/ baliemedewerker sta je meestal in een technische groothandel. Je houdt je bezig met de verkoop van producten aan de klant. Dat is dus het leveren van het product maar je handelt ook meteen de betaling af. En je doet ook de nazorg als de klant klachten heeft handel je die af of als er vragen zijn geef je antwoord. Ook moeten de voorraden in het magazijn in de gaten worden gehouden en bestel je goederen om te verkopen. Je moet de zaken goed kunnen organiseren en vooral ook klantvriendelijk zijn.
Baliemedewerker Vacatures Vacatures.nl.
Fit For Free Ridderkerk. Voor onze club in Ridderkerkhebben wij een vacature voor een baliemedewerker m/v. De functie van baliemedewerker bij Fit For Free wordt mijn nieuwe job! Alvast een kijkje in. 14 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Ridderkerk. Baliemedewerker in Zoetermeer oproep. Fit For Free Zoetermeer. We zoeken een flexibele baliemedewerker die het prima vindt om op basis van een 0-uren contract te werken. De functie van baliemedewerker bij Fit For Free wordt mijn nieuwe. 14 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Zoetermeer. Baliemedewerker in Veenendaal oproep. Fit For Free Veenendaal.
Baliemedewerker.
Deze medewerker houdt zich bezig met de ontvangst van patiƫnten het maken van afspraken en de administratie. Maar hij verricht geen tandheelkundige taken. Taken van een baliemedewerker. De belangrijkste taken van een baliemedewerker zijn. Beantwoorden van de telefoon. Ontvangen en te woord staan van patiƫnten. Uitvoeren ondersteunende werkzaamheden binnen de praktijk. De medewerker kan een MBO-opleiding Administratie hebben gevolgd maar dit is niet verplicht. Allesoverhetgebit.nl maakt gebruik van cookies met als doel de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Wil je meer informatie over de cookies die wij plaatsen? Bekijk dan onze voorwaarden. Volg ons op Twitter! Volg ons op Twitter! Heb je een vraag over je gebit en vind je het niet op deze website?
Parts-/baliemedewerker Deltion College.
Lees meer over de niveau 2 opleiding Parts-/baliemedewerker BOL/BBL bij het Deltion College. Behaal je diploma in 2 jaar.
Verhagen Volledig Mondzorg Mondzorg De baliemedewerker.
Tips voor een gezond gebit. Beroepen in de tandheelkunde. Tips voor een gezond gebit. Beroepen in de tandheelkunde. Beroepen in de tandheelkunde.

Contacteer ons