Op zoek naar coördinator?

 
coördinator
een vrouwelijke coördinator / coördinatrice Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Een vrouwelijke coördinator / coördinatrice. Kun je een vrouwelijke coördinator ook coördinator noemen? Of moet je een specifiek vrouwelijke aanduiding gebruiken bijvoorbeeld coördinatrice? Er zijn geen vaste regels voor het gebruik van vrouwelijke beroepsaanduidingen. Je zou kunnen zeggen dat coördinator geëmancipeerder is dan coördinatrice maar dat is moeilijk vast te stellen. In de praktijk komen er drie tendensen door elkaar voor. Er is een groep taalgebruikers die een voorkeur heeft voor de vrouwelijke vorm bijvoorbeeld hooglerares directrice.
coördinator WikiWoordenboek.
Naamwoord van handeling van coördineren met het voorvoegsel co en met het achtervoegsel ator 1. beroep iemand die coördineert zorgt dat de dingen in hun samenhang geregeld worden. Naar aanleiding van de stijging in het aantal roofovervallen is een landelijke coördinator overvalcriminaliteit aangesteld. mannelijke vorm van coördinatrice. iemand die zorgt dat de dingen in hun samenhang geregeld worden.
Coördinator Vacatures Vacatures.nl.
Vacatures 1 10 van 2.622. Coördinator Werktuigbouw in Amsterdam. De onderhoudsdienst is opgebouwd uit een coördinator WTB een coördinator Elektro en een maintenance engineer. Hieronder vallen nog twee medewerkers voor. Voor onze relatie zoeken we een Marketing Coördinator in deze junior rol ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse digitale en fysieke folder uitgave. ORGANISATIE-OMSCHRIJVING Relatie van Olympia FUNCTIE-OMSCHRIJVING Voor een relatie zoeken wij een KAM Coördinator fulltime. We verzorgen de Werving Selectie voor. Coördinator Supply Chain Fulltime.
coordinator Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen coordinator DE coordinator ES coordinator FR. Bronnen interglot Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database.
Coördinator vacatures werk Indeed.nl.
Sandd 175 reviews Echt. 1.982 2.050 per maand. Word jij onze nieuwe Coördinator Bezorging? Wat ga je doen als Coördinator Bezorging? Dan is een baan als Coördinator Bezorging iets voor jou. Loop nooit meer een vacature mis. Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Coördinator. Mijn e-mail Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren. Resultaten Pagina 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
Coördinator vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures banen en werk als coördinator. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. TIAS School for Business and Society. Voor onze deeltijd Master Bedrijfskunde in Utrecht zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van Junior Program Manager 08 fte 32 uur. De standplaats van deze vacature betreft onze Utrecht locatie.
Home Nationaal Coördinator Groningen.
U bevindt zich hier Home. Zoek binnen Nationaal Coördinator Groningen Zoek. Inspecties en versterken woningen. Heft in eigen Hand. Nationaal Coördinator Groningen heeft in overleg met de maatschappelijke en bestuurlijke stuurgroepen besloten om deze zomer te starten met het opnemen van schades die na 31 maart 2017 12 uur zijn gemeld. Nationaal Coördinator Groningen NCG helpt de schadeafhandeling te verbeteren en werkt aan het versterken van woningen en gebouwen.

Contacteer ons