Meer resultaten voor catering manager

 
catering manager
Cateringbeheerder Functie Skills Salaris Carrière Werk.
Vind alle informatie over het beroep cateringbeheerder op nationaleberoepengids.nl. Salaris Taken Functie Skills Vacatures Opleidingen Boeken.
Catering Manager Vacatures Vacatures.nl.
Wij verwachten van jou dat je relevante ervaring hebt binnen de horeca en/of. Heb jij minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring als partymanager operations manager binnen event/party catering waar luxe en complexe catering dagelijkse gang van zaken is. Als catering medewerker verstrek je diverse dranken soepen koude lunch gerechten snacks. Voor een nieuw te openen bedrijfsrestaurant op ons hoofdkantoor in Hilversum zijn. Voor ons crematorium Beuningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastgerichte Floor Manager waarbij een perfecte dienstverlening naar de klant zijn/haar tweede natuur.
Horeca-Catering Manager Drenthe College.
Home Economie Dienstverlening Horeca Facilitaire Dienstverlening niv. 2 3 4 Horeca catering manager. Print pagina Direct aanmelden Horeca-Catering Manager. Opleidingen in het mbo zijn op twee manieren te volgen. Dit worden leerwegen genoemd Beroeps Opleidende Leerweg BOL Beroeps Begeleidende Leerweg BBL BOL Bij een BOL-opleiding ga je voor het grootste deel van de tijd naar school. Daarnaast vormt stage beroepspraktijkvorming een wezenlijk onderdeel van je opleiding. BBL Bij een BBL-opleiding heb je een baan van 18-20 uur per week waar je het beroep dus voor een belangrijk deel in de praktijk leert.
wijlimburg Catering Manager voor MECC in Maastricht wijNederland.
Om nog beter aan de wensen en de behoefte van onze klanten te voldoen gaan we diversiteit aanbieden aan onze klanten in de keuze van partners op het gebied van catering. De functie van Catering Manager is een nieuwe functie hij is de productspecialist die verantwoordelijk is voor de invulling van de cateringbehoefte van de klant. Hij maakt afspraken met cateringspartners om aan deze behoefte tegemoet te komen. De Catering Manager wordt door de Project Manager betrokken bij een evenement en is zo de schakel tussen interne en externe opdrachtgevers en nieuwe cateringpartners en nieuwe concessiehouders. Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte. met passie voor horeca en evenementen in Maastricht. Wat ga je doen?
Vacatures in de catering.
kijk eens na de volgende accounts. Horeca Vacatures @ NHGVacatures. zoek eens op catering vacatures horeca vacatures catering cateringmedewerker catering beheerder ect ect. T 10 tips voor de beginnende managers. T Durf te ondernemen Maak reclame zegt wat je doet en hebt Laat mensen proeven. T Voer een gesprek met je medewerkers geen gevecht!
Catering Manager vacatures werk Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Catering Manager. Online Marketing Bureau Haarlem. Sorteer op relevantie datum. Freelance / ZZP 2. ISS Facility Services 15.
Assistent Catering Manager Den Helder Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
schaal 5 CAO Contract Catering. JMW is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel in Nederland. Al onze medewerkers hebben een achtergrond in en passie voor horeca. Herken jij je in dit profiel? Onze opdrachtgever is een landelijk Cateraar die de catering verzorgt op veel locaties door heel Nederland.
Restaurant en Catering manager Driebergen de Baak.
Werken bij de Baak. Restaurant en Catering manager Driebergen. Ben jij de gastvrije manager met oog voor detail waar wij naar op zoek zijn? Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk samen Baak Hospitality zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie motivatie kennis en inzicht. Heb jij het lef om ons Baak Hospitality team te komen versterken?
Vacatures voor Catering Manager Glassdoor.nl.
Zie Veelgestelde vragen voor meer informatie. Feedback verzenden voor dit geschatte salaris. Glassdoor stelt u in staat naar alle vacatures voor Catering Manager te zoeken. Er zijn 130 Catering Manager vacatures. Zoeken naar Catering Manager vacatures met Glassdoor. Over ons en wettelijke kennisgeving. Blader op Bedrijven Vacatures Locaties. Copyright 20082017 Glassdoor Inc.

Contacteer ons