Meer resultaten voor basisarts

 
basisarts
Vacature Basisarts Basisarts Vacature Monsterboard.
typebutton idemailButton2 valueE-mail mij vacatures titleZoekopdracht bewaren onclickdataLayer.push'eventCategory'Sidebar Widgets'eventAction'JSA'eventLabel'Click Link in Widget emailActionMobileClick'Je dient nog akkoord te gaan met ons Privacybeleid de Gebruiksvoorwaarden en het gebruik van Cookies voordat je verder kan mobileEmailWidget this E-mail mij vacatures.
Basisarts.
Bekijk hier het vacatureoverzicht. Raamwerk is een instelling die ondersteuning biedt aan mensen met een lichamelijke verstandelijke of meervoudige beperking. Raamwerk bestaat uit twee middelgrote locaties Zeehos in Katwijk en Hafakker in Noordwijkerhout. Verder uit diverse woon en dagbestedingslocaties in de regio en een kinderdienstencentrum. De functie basisarts maakt onderdeel uit van het medisch team bestaande uit vier artsen twee verpleegkundig specialisten twee praktijkverpleegkundigen en een doktersassistent. Het medisch team is verantwoordelijk voor een optimale medische zorg aan de cliënten met een indicatie voor verblijf met behandeling intramurale indicatie.
Basisarts Salaris Taken Vacatures Opleiding Toekomst Skills.
Kijk dan bij onze partner Springest.nl. Staat de opleiding cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl. Mensen vonden ons op Studeren voor Basisarts Basisarts Worden Opleidingsniveau Basisarts Scholing Basisarts Studie Basisarts Bijscholing Basisarts Omscholing Basisarts. Organisaties waar een basisarts doorgaans werkzaam is. De meeste Basisartsen werken in de patiëntensector. In het ziekenhuis is het merendeel van de Basisartsen te vinden. Hij kan ook bij een Bedrijfsarts of Huisarts werkzaam zijn. De patiëntensector is non-profit. Als de ANIOS werkt in de farmaceutische industrie dan werkt hij veelal in de profit sector. Voor de Basisarts staat echter de kwaliteit van de zorg voorop en niet het streven naar winsten. Bekijk hier alle vacatures Basisarts.
Medischcontactbanen.nl.
Automatisch nieuwe vacatures ontvangen? Stel een vacature alert of RSS-feed in. Verfijn uw zoekopdracht op specialisatie regio ervaring of aanstelling. Voor onze vacatures als basisarts zijn wij op zoek naar kandidaten die hun studie Geneeskunde met goed gevolg hebben afgerond en zich reeds in het BIG-register hebben ingeschreven. Een vereiste is dat zij zeer gemotiveerd zijn en een goede verstandhouding weten op te bouwen met de medische specialisten die hen zullen begeleiden in hun specialisatie-trajecten. Vanzelfsprekend heeft u als goede basisarts de belangen van de patiënt hoog in het vaandel staan. U bent zich gedurende het traject steeds bewust van uw verantwoordelijkheden in het stellen van een juiste diagnose het doen van verslaglegging en het interpreteren van onderzoeken.
Basisarts.
Met werkgevers met werknemers en met collegas. Basisartsen met een interesse in de relatie tussen werk en gezondheid bieden we graag een plek voor hun specialisatie bedrijfsgeneeskunde. Onze artsen werken vanuit een oprechte interesse in onze opdrachtgevers en hun werknemers en communiceren transparant en helder. Hierbij verliest een arts de belangen en ambities van onze opdrachtgevers niet uit het oog. Hij combineert het werk in de spreekkamer met overleg met onze opdrachtgevers ook op strategisch niveau. Vanuit onze visie adviseert de bedrijfsarts werkgevers en werknemers over werk en gezondheid. Je bent ambitieus en je wilt je blijven ontwikkelen. Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde en bent geregistreerd basisarts.
2849 basisartsen in Nederland.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2849 basisartsen in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle basisartsen in Nederland is een 8.4. De basisartsen zijn verdeeld over 405 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde 127 ziekenhuizen en 635 overige instellingen. Toon kaart Sorting Naam. Zorginstelling Praktijk Vente Murk Jansen Alphen aan den Rijn. Zorginstelling Kliniek Lange VoorhouT Rijswijk.
NTvG Vacatures Basisarts vacatures Medici NTvG Vacatures.
Zowel kinderen/jeugd als volwassenen en ouderen? Dan is de vacature van. Even voorstellenHet Deventer ziekenhuis is als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen STZ een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Vacature Jeugdarts in regio AlkmaarVoor diverse opdrachtgevers in Nederland waaronder in regio Alkmaar zijn wij op zoek naar basisartsen die graag kennis willen maken. Functieomschrijving Een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag woont zelfstandig thuis of in een zorginstelling.
Vacatures ANIOS / Basisarts Artsenvacaturebank.nl.
Filter uw resultaten reset.
Basisarts Laurens.
Bent je basisarts en wil je graag meer leren en/of ervaring opdoen binnen het vakgebied ouderengeneeskunde? Dan heeft Laurens je heel veel te bieden. Wij gaan graag met je in gesprek over wat de mogelijkheden zijn voor jou binnen Laurens. Dit ga je doen. Als basisarts maak je deel uit van een enthousiast team met collegae SO basisartsen en artsen in opleiding tot SO. Als basisarts wordt je gepositioneerd op een locatie van Laurens. Je bent daar samen met je collegae SO verantwoordelijk voor het creëren van een goed klimaat voor deze cliënten categorie.

Contacteer ons