Meer resultaten voor verslag

 
verslag
verslag WikiWoordenboek.
bericht over een gebeurtenis of toestand. informatie inlichting terechtwijzing verwittiging. verslaggeefster verslaggeven verslaggever verslagjaar verslaglegging. bericht over een gebeurtenis of toestand. Spaans informe es m. Het woord verslag staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Verslagen schrijven.
Het kunnen schrijven van een goed verslag is een belangrijk onderdeel voor het doen van onderzoek. Het dient met name om de lezer uit te leggen wat je hebt gedaan en om mensen te overtuigen dat de resultaten betrouwbaar zijn. Om de lezer niet in slaap te laten vallen moet je proberen om er een interessant verhaal van te maken met goed en duidelijk taalgebruik. Het is belangrijk om te onthouden dat het verslag geen verzameling van antwoorden is maar een compleet document dat te lezen moet zijn voor iemand die de handleiding van de proef niet heeft gelezen!
Verslagen Scholieren.com.
Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis actualiteit tips en meningen. Op een inspirerende eerlijke en toegankelijke manier.
Puzzelwoordenboek verslag.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 20 puzzelwoorden gevonden voor Verslag. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Puzzelhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
Een verslag of rapport aanleiding en doelstelling Taaluilen.
Schrijfevent 3.0 7 juni 2017. Voor taalliefhebbers en taaltwijfelaars. Gratis e-book Snel beter schrijven. Home Schrijfadvies Een verslag of rapport aanleiding en doelstelling. Doe met ons mee! Het gratis e-book Snel Beter Schrijven. Regelmatig Taalalert met leerzame artikelen in je mailbox. 15 september 2017 Schrijven voor secretaresses en office managers. 21 september 2017 Leer vloggen in één dag. 22 september 2017 Training Bloggen wandelen. 29 september 2017 Snel beter schrijven volgens de Taaluilenmethode. 6 oktober 2017 Schrijf een winnende offerte. 3 november 2017 Nieuwsbrieven die gelezen worden. 10 november 2017 Filmpjes die werken begin met een sterk scenario. 17 november 2017 Werken met tekstchecks.

Contacteer ons