Meer resultaten voor productie assistent

 
productie assistent
Productie Assistent Het Klokhuis NTR Alle Mediavacatures.
De NTR zoekt per 29 augustus 2016 voor Het Klokhuis Drama een Productie assistent m/v voor 36 uur per week. je ondersteunt de producer op productioneel gebied zoals het plannen van faciliteiten maken van callsheets opnameschemas draaiboeken breakdowns en het verwerken van opgenomen materiaal via Avid Media Central. je zorgt voor de organisatie van mensen en facilitair materiaal ten behoeve van opnames en montages. je maakt hiertoe afspraken wikkelt deze financieel en administratief af en lost binnen gegeven richtlijnen problemen op More.
Productie Assistent AV Freelancers.
Organiseren tours voor muzikanten van A tot Z inclusief DVD en CD opname. Online en offline marketing. Meld je aan of login om contactgegevens in te zien. Irene van der Vies. Productie Assistent Runner Koerier. Startende freelance productie assistent die op zoek is naar leuke opdrachten. Ik heb onder andere gewerkt bij Talent United Big Shots en 48 Hour Filmprojects.
Productie Nederlandse Filmacademie AHK.
De cursus Productieassistentie biedt je de mogelijkheid om als productieassistent assistent opnameleiding of assistent locatiemanager te werken. Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je hoe de organisatie van een film werkt en doe je ervaring op bij verschillende projecten. In het theoretische deel van de cursus volg je lessen met betrekking tot de organisatie van een productie. Je maakt kennis met de diverse functies door gesprekken met studieleiders en mensen uit het vak. Tijdens het praktijkgedeelte assisteer je de derde en vierdejaars productiestudenten bij het vervaardigen van een aantal documentaire of fictieprojecten. Soms word je betrokken bij een interactief project.
Productie assistent Media Uitgeverijen TV vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Media Uitgeverijen TV vacatures. Productie assistent Media Uitgeverijen TV vacatures. Online zoeken naar vacatures banen en werk in de branche Media Uitgeverijen TV als productie assistent. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Younity Media is een groeiend multi-channel mediabedrijf de foodsector.
Productieassistent televisie beroep kiesjestudie.nl.
Een productieassistent televisie assisteert de productieleider van een televisieproductie. Verricht ondersteunende organisatorische en financieel-administratieve werkzaamheden om televisieproducties te realiseren. Voorbeelden van werkzaamheden bereidt werk voor en plant het werk controleert de voortgang van de werkzaamheden en rapporteert hierover aan de productieleider bewaakt de kosten regelt medewerkers en materiaal en zorgt ervoor dat deze op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn voert correspondentie maakt afspraken en stelt contracten op.
Vacatures VVTP.
Bij de volgende VVTP leden staan op dit moment vacatures open. AT Next Stage Marketing Communicatie. Bos Theaterproducties Medewerker ontwikkeling Stage Productie assistent Stage Publiciteit en marketing Stage Tourneeplanning. De Graaf en Cornelissen Stage Productie assistent De Graaf en Cornelissen Stage Productie assistent DG Theater. Efteling Stage Staf merchandise Gastheer/gastvrouw t Poffertje Gastheer/gastvrouw Het Witte Paard Zelfstandig werkend kok Polles keuken Gastheer/gastvrouw algemene dienst Polles keuken Gastheer/gastvrouw Restaurant Octopus Aankomend senior gastheer/gastvrouw Het Witte Paard Gastheer/gastvrouw Het Wapen van Raveleijn Keukenmedewerker Het Wapen van Raveleijn Gastheer/gastvrouw bediening Polles Keuken Gastheer/gastvrouw horeca Loonsche land Gastheer/gastvrouw spoelkeuken verblijf Gastheer/gastvrouw entree Gastheer/gastvrouw Kombuys. George Visser Productions Stage Marketing en Publiciteit. PUURee Stage Promotie en Productie. Rick Engelkes Theater Producties Geluidstechnicus Zendertechnicus Stage Assistent lichtoperator Medewerker Marketing/PR/online Stage Techniek Stage Productie assistent Stage marketing.

Contacteer ons