Meer resultaten voor bibliotheekmedewerker

 
bibliotheekmedewerker
VDAB Bibliotheekmedewerker.
Kaderpersoneel en specialisten voor communicatie bedrijfsbeheer en ICT. Je voert bibliotheektechnische taken uit zoals het verwerven vormen ontsluiten en ter beschikking stellen van boeken tijdschriften documenten enz. Je voert de catalogus in en onderhoudt deze. Je verstrekt basisinformatie en je helpt de gebruiker bij het opzoeken van informatie of je zoekt deze zelf op. Je doet de besteladministratie en de kranten en tijdschriftenadministratie. Je verzorgt de uitlening. Indien het gebruik van Internet voorzien is volg je dit op en geef je klanten ondersteuning.
Bibliotheekmedewerker MBO Stad.
Beroepsnummer b0088 Richting Zakelijke dienstverlening Leerweg BBL Duur 3-4 jaar Niveau 4. Vind jij het leuk om informatie op te sporen en aan anderen door te geven? Voor een bibiotheekmedewerker is dit dagelijkse kost. Je zorgt ervoor dat mensen bij informatie kunnen komen. Dan kan het gaan om woorden beelden of geluiden. Digitaal en niet digitaal dus boeken cd's dvd's cd-roms enzovoort. Je ordent deze informatie zo dat andere mensen het gemakkelijk kunnen vinden.
MBO Bibliotheken.
Recht / Administratie opleidingen. Economie / Bedrijf opleidingen. Horeca / Toerisme opleidingen. Gezondheid / Sport opleidingen. Dieren / Planten opleidingen. Bouw / Techniek opleidingen. MBO Bibliotheekmedewerker niveau 4. Communicatie is het overbrengen van informatie. Als medewerker informatiedienstverlening breng je informatie over in het Nederlands of een andere moderne taal. Je richt exposities in of bedenkt de beste vorm voor bepaald voorlichtingsmateriaal. Je leert werken met moderne communicatiemiddelen van folder tot twitter en je leert projecten organiseren. Bij bibliotheken mediatheken en informatie en documentatiecentra bij de overheid of in het bedrijfsleven is de kennis van informatiedienstverleners gewild. Die kunnen namelijk gebruikers helpen de gewenste informatie zo snel mogelijk te vinden of promotie-activiteiten organiseren.
Bibliotheek medewerker 2 06 fte Vacature UMCG Groningen Indeed.nl.
10 maart 2017 Bibliotheek medewerker 2 06 fte gebruikersondersteuning en voorlichting. /li li baliediensten ten behoeve van uitlenen ontvangst van informatiemateriaal en verwerken materiaal.
Bibliotheekmedewerker.
bereid om daar aanvullende modules in te volgen beschikt over mbo 3-niveau of havo en u hebt. een positief opleidingsadvies gekregen. Na afronding van de opleiding ontvangt u het wettelijk erkende diploma Bibliotheekmedewerker. Wilt u verder leren? Dan kunt u doorstromen een hbo-opleiding of een associate degree opleiding. volgen zoals Informatiedienstverlening en Management of Hogeschool Management Documentaire. De lessen vinden 1 dag per week plaats van 10.00 uur tot 17.30 uur op maandag. De opleiding wordt gegeven op een van de locaties van ROC Midden Nederland of incompany. De overheid stimuleert werkgevers als zij medewerkers laten deelnemen aan een officiële mbo opleiding. in dit geval is dat de subsidieregeling praktijkleren.
Bibliotheekmedewerker opleiding MBO Niveau 4.
Log dan in met je TKMST-profiel en schrijf je ervaring in een blog-post! Maak een profiel aan. Bij welke instellingen kun je Bibliotheekmedewerker volgen? In welke steden kun je Bibliotheekmedewerker volgen? Welke aansluitende opleidingen kun je volgen? Wat kun je worden met Bibliotheekmedewerker? Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel voorkeuren voor opleidingen.
Bibliotheekmedewerker MBOjobmatch heel Nederland Vacatures.ROC.nl.
Bij het woord bibliotheek denk je al gauw aan boeken maar bij dit beroep gaat het ook om andere vormen van informatie zoals beelden geluiden en digitale media. Jij vervult als bibliotheekmedewerker een uitvoerende rol. Je maakt klanten of collega's wegwijs in de verschillende informatiesystemen en je houdt je bezig met het verzamelen van nieuwe informatie. Je helpt mensen die op zoek zijn naar informatie maar het kan ook zijn dat je presentaties verzorgd of je bezighoudt met promotieactiviteiten. Je moet je altijd bewust zijn van hoe degene die op zoek is naar informatie zoekt of hoe diegene de informatie het liefst inziet. Wat wordt er van je verwacht. Je moet als bibliotheekmedewerker oplossingsgericht kunnen werken.
Bibliotheek Medewerker vacatures werk Indeed.nl.
122 beschikbare Bibliotheek Medewerker vacatures op Indeed.nl. één klik. alle vacatures.
Bibliotheekmedewerker MBO-opleidingen ROC.nl.
Vraag gratis informatie aan Toggle Dropdown. Gerelateerde jobs / stages. Voeg toe aan favorieten. Richting binnen Medewerker Informatiedienstverlening. 3 tot 4 jaar. Beroepsbeeld waar werk je en wat doe je? De bibliotheekmedewerker is een makelaar in informatie. Of deze nu vastgelegd is in woorden beelden geluiden of digitale media de medewerker informatiedienstverlening stemt vraag en aanbod op elkaar af. Hij doet uitvoerend werk dat past binnen vaste beleidskaders.

Contacteer ons