Op zoek naar management assistent?

 
management assistent
Office manager management assistent vacatures in Rotterdam NationaleVacaturebank.nl.
Office manager management assistent vacatures. Office manager management assistent vacatures in Rotterdam. Online zoeken naar vacatures banen en werk als office manager management assistent in Rotterdam. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Uitstekende kennis van de Office Pakketten ben ik op zoek naar een vlotte management assistent. De baan is voor 32 uur tot 40 Omschrijving Ondersteunen van drie managers waaronder.
Management assistent vacatures Intermediair.nl.
Alle beschikbare vacatures vind je in onze vacaturebank. Bekijk het overzicht van alle Management assistent vacatures. Business Manager / Executive Assistent to the Founders. ondernemen in innovatieve groeibedrijven Wat ga je doen? Als Business Manager / Assistent to the Founders ondersteun je de founders op strategisch en tactisch niveau. Dat betekent dat je zowel als. Management Assistant HR CoE Talent LD Rewards Amsterdam.

Inclusief diploma en studiepunten voor het SMI Degree. Als je voldoet aan de aanwezigheidsnorm 80% en jouw inzet is optimaal ontvang je aan het einde van deze opleiding het diploma Psychologie voor de Management Assistent van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling belonen wij dat daarnaast met 10 studiepunten. Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree. Zo overtuig je jouw manager! Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze opleiding?
Management Assistent TivoliVredenburg TivoliVredenburg.
Wij bieden een podium aan alle muzikale werelden maar ook aan andersoortige unieke evenementen. Met een team gepassioneerde collegaâs verzorgen wij jaarlijks meer dan 1200 concerten en zoân 200 zakelijke evenementen waarmee we bijna een miljoen bezoekers per jaar ontvangen. Ons doel is om deze bezoekers en de artiesten een fantastische beleving mee te geven. TivoliVredenburg heeft vijf concertzalen een cafe en ontwikkelt diverse nieuwe horeca outlets.
Management Assistent-vacatures augustus 2017 Indeed.nl.
3 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ivoren Wachters Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Ivoren Wachters. Leisure Expert Group Almere. Diverse ondersteunende activiteiten aan management In verband met een zwangerschapsverlof zoeken wij per direct tot en met 31. 16 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Leisure Expert Group Vacatures in Almere. De management assistent werkt voor en met de beide directeuren en ondersteunt de directie en het management team bij de organisatie van intern overleg het. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Annatommie MC Vacatures in Utrecht. Junior Teamleider Logistiek nieuw. Laagsteprijsgarantie BV Den Bosch.
Opleiding MBO Managementassistent / Directiesecretaresse erkend MBO 4 LOI.
Modules bij deze kerntaak. Basiskerntaak 2 Voert taken rondom planning en organisatie uit. Je beheert en onderhoudt de agenda van de directie het management of je leidinggevende. Je regelt de planning en logistiek van bijeenkomsten en vergaderingen. Tijdens een bijeenkomst maak je aantekeningen of een verslag. Je handelt lopende zaken af en zorgt voor eventuele vervolgafspraken. In voorkomende gevallen ontvang je internationale bezoekers. Je stelt prioriteiten binnen de planning lost organisatorische en inhoudelijke problemen op en je bent flexibel en stressbestendig. Modules bij deze kerntaak. Profielkerntaak 1 Assisteert bij het verzorgen van corporate informatie. Je hebt een belangrijke rol bij het verzorgen van informatie over het bedrijf of de organisatie waar je werkt.
Vacatures Management Assistent Manpower.nl.
Ben jij dienstverlenend ingesteld en secretarieel erg sterk? Bekijk dan onze management assistent vacatures en solliciteer online!
Management Assistent Vacatures Vacatures.nl.
1 dag geleden meer. Toon alle vacatures in Den Haag. Management Assistent 28-32 uur per week. Voor een mooie technische organisatie in de regio Gouda zijn wij op zoek naar een Management Assistent. Management Assistente 28-32 uur Ben jij een actieve Management. 2 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Gouda. Junior medior en senior secretaresse/ management assistent gezocht! Ja herken jij jezelf? Je wilt graag in de omgeving van Amsterdam Hoofddorp Schiphol of Haarlem aan de slag in een secretariële functie. Je bent 32-40 uur beschikbaar. 4 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Amsterdam. Management Assistent Juridische zaken. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse/ management assistent voor 32 uur in de week.
MBO Managementassistent Scheidegger Opleidingen.
Zaterdag Avond Dag en E-learning. De managementassistent denkt vooruit en is de rechterhand van de manager. Als assistent regel je afspraken verzorg je de correspondentie van de manager en bied je advies en ondersteuning bij het plannen van zijn werk. Ook organiseer je diverse projecten. Om deze taken goed uit te kunnen voeren heb je kennis van en inzicht in ondersteunende processen nodig. Daarnaast is het goed om bedrijfskundig inzicht te hebben om als sparringpartner van je manager te kunnen functioneren. Ga jij deze uitdaging aan? Kies dan voor deze unieke en zeer succesvolle opleiding! Je leert de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor een goede managementassistent.

Contacteer ons