Meer resultaten voor leerling verpleegkundige

 
leerling verpleegkundige
Leerling verpleegkundige BBL5 HBO-V Rode Kruis Ziekenhuis.
Vacatures Zorg van de Zaak. Leerling verpleegkundige BBL5 HBO-V. Een bijzondere functie op een bijzondere afdeling! Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar 24 uur per dag elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van brandwonden en littekens.
Verpleegkunde niveau 4 BBL Regulier Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
je neemt initiatief en bent niet bang om verantwoordelijkheid te dragen. je bent in staat om je in een ander te verplaatsen en hier rekening mee te houden. je hebt een duidelijke motivatie waarom je Verpleegkundige wilt worden. Wij vragen bij aanstelling om een verklaring omtrent het gedrag VOG. Structuur van de opleiding. Het Maasstad Ziekenhuis bied je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil. Het Maasstad Ziekenhuis bied je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil kunt maken voor onze patiënten. De combinatie werken en leren is pittig. Zeker in een baan als leerling-verpleegkundige waarbij het werk fysiek en mentaal zwaar kan zijn.
Nursing Is het nog leuk om leerling te zijn? Home Nursing voor verpleegkundigen.
Een vriendin van mij heeft die ook gedaan en die kon hier alleen maar in een verzorgingshuis komen. 24 okt 2009 1010.
Verzorgende IG / Leerling Verpleegkundige Werken bij Vilente.
U bevindt zich hier Home Vacatures Zorgprofessionals Verzorgende IG / Leerling Verpleegkundige. Verzorgende IG / Leerling Verpleegkundige. Solliciteer direct Verzorgende IG / Leerling Verpleegkundige. Vanuit de visie dat elk mens uniek is verricht je alle voorkomende verzorgende werkzaamheden met betrekking tot de zorg en dienstverlening aan cliënten. Je levert een bijdrage aan het welbevinden van cliënten op het gebied van dagelijkse zorg wonen en welzijn op basis van afspraken die zijn vastgelegd in het zorgleefplan van de cliënt. Daarnaast wordt je in maximaal 25 jaar opgeleid tot Verpleegkundige kwalificatieniveau 4. De BBL-opleiding wordt gevolgd bij een ROC in de buurt en start in september 2017.
Leerling Verpleegkundige-vacatures in Gelderland september 2017 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Leerling Verpleegkundige in Gelderland. Medewerker Website Onderhoud Utrecht. Sorteer op relevantie datum. Landelijke vacatures voor Leerling Verpleegkundige. Vacatures 1 tot 10 van 60. Plaats je cv In enkele seconden. Verpleegkundigen niveau 4 5. Verder ga je leerlingen van niveau 3 en 4 coachen en begeleiden.
Vacatures voor Leerling verpleegkundige Glassdoor.nl.
Vacatures voor Leerling verpleegkundige. Vacatures voor Leerling verpleegkundige. Albert Schweitzer ziekenhuis Zwijndrecht. leerling verpleegkundige niveau 4 verkorte opl. Stichting De Opbouw Bilthoven. 18 dagen geleden 18 d. Leerling Verpleegkundige Niveau 4. Leerling Verzorgende IG / Verpleegkundige.
Leerling verpleegkundige Kim Jansen Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.
U bevindt zich hier Patiënten bezoekers Fotoboeken Leerling verpleegkundige kim jansen. Leerling verpleegkundige Kim Jansen. Kim Jansen werkt sinds een jaar in het ziekenhuis als leerling verpleegkunde. Hiervoor werkte ze in een verpleeghuis maar ze wilde graag verder. Nu werkt ze 36 uur per week in het ziekenhuis en gaat ze één dag per week naar school.
leerling verpleegkundige Vertaling Nederlands-Engels.
Online vertaalwoordenboek. ENleerling verpleegkundige
Leerling Verpleegkundige Vacatures Vacatures.nl.
SEH Verpleegkundige Verpleegkundige Verzorgende IG Verpleegkundige Psychiatrie Docent Wiskunde Verpleegkundige Intramuraal. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 261. Leerling Verpleegkundige Niveau 4. Stichting Reade zoekt een Leerling Verpleegkundige Niveau 4 te Amsterdam MBO geplaatst op 02-08-2017 Leerling Verpleegkundige Niveau 4 32-36 uur per week Vanaf maart 2017. Leerling Verzorgende IG / Verpleegkundige. Lelie Zorggroep zoekt een Leerling Verzorgende IG / Verpleegkundige te Culemborg MBO geplaatst op 01-09-2017 Ben jij de zorgverlener die vanuit je hart voor onze cliënten. Leerling verpleegkundige niveau 4.

Contacteer ons