Resultaten voor doktersassistente

 
doktersassistente
Opleiding Doktersassistent BOL/BBL N4 MBO Amersfoort.
Lees meer over de mbo-opleiding Doktersassistent BOL/BBL niveau 4 van de School voor Gezondheidszorg.
Doktersassistent Scalda.
Opleidingen Doktersassistent Scheidegger Opleidingen.
Klassikale doktersassistent opleidingen. Volg een van de praktijkgerichte opleidingen tot Doktersassistent met examengarantie. Bekijk het volledige aanbod!
Doktersassistent bol mbo Gezondheidszorg College.
Heb je daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met ons Voorlichtingscentrum via 0900 400 30 02 of studieinfo@rocmn.nl. Als doktersassistente werk je in opdracht van een arts en verricht je verschillende medisch-technische handelingen. Je hebt telefonisch contact met patiënten van alle leeftijden en verschillende achtergronden. Je vangt mensen op wint zelfstandig informatie in over hun klachten en je begeleidt ze. Je geeft als doktersassistente voorlichting je verzorgt de patiëntenadministratie en de financiële administratie. Bij kleine ingrepen assisteer je de dokter. Ga je graag met mensen om? Werk je zorgvuldig en geconcentreerd? Ben je ook nog stressbestendig? Heb je veel inlevingsvermogen en kun je uitstekend organiseren?
Doktersassistent Deltion College.
Lees meer over de niveau 4 opleiding Doktersassistent BOL/BBL bij het Deltion College. Behaal je diploma in 3 jaar.
Doktersassistent ROC van Amsterdam.
Wil jij patiënten helpen om beter te worden? Kies dan voor de opleiding Doktersassistent.
Doktersassistent.
Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je beantwoordt de telefoon regelt het spreekuur en ontvangt patiënten. Daarnaast houd je je bezig met de organisatie van de praktijk. Je legt dossiers en instrumenten voor de arts klaar en verzorgt de administratie. In opdracht en onder verantwoordelijkheid van de arts voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Als doktersassistent kun je werken bij een artsenpraktijk maar ook kun je aan de slag bij een ziekenhuis of een gezondheidscentrum.
Noorderpoort Doktersassistent 25473.
Doktersassistent BOL/4 ROC van Twente.

Contacteer ons