Resultaten voor receptioniste

 
receptioniste
De Vos Groep Facilitaire Dienstverleners all-round receptioniste telefoniste.
Goed opgeleid veel ervaring en de juiste ondersteuning. Onze gastvrouwen zijn zorgvuldig geselecteerd beschikken over de juiste diplomas en zijn goed en zijn zeer ervaren. Voorafgaand aan de plaatsing van uw nieuwe receptioniste trainen wij de medewerkster op uw locatie met betrekking tot alle specifieke aspecten van de functie de cultuur en de procedures binnen uw bedrijf. Wij leggen alles vooraf vast in het handboek. Regelmatig overleggen wij met u en vinden evaluaties plaats. Bovendien scholen onze specialisten uw receptioniste-telefoniste regelmatig bij. Niet duurder dan een eigen receptioniste. Wist u dat onze receptionistes-telefonistes meestal niet duurder zijn dan een eigen receptioniste? Wij bieden u een speciale rekentool waarmee wij in enkele stappen u voorrekenen of u duurder uit bent. In veel gevallen bent u zelfs goedkoper uit.
Receptioniste vacatures Manpower.nl.
Ik zoek werk /. Ben jij klantgericht vriendelijk en secuur? Heb jij de zaken altijd op orde? Dan is Manpower op zoek naar jou! Regelmatig zoekt Manpower naar gedreven vriendelijke front-office medewerkers in heel Nederland. Bekijk onze vacatures en vind jouw droombaan! Wat Manpower van je verwacht. Een baan als receptioniste is niet voor iedereen weggelegd. Uiteraard ben je gastvrij ingesteld en kun je op een vriendelijke manier klanten of bezoekers ontvangen. Ook het beantwoorden van de telefoon en het doorschakelen naar de verantwoordelijke kan tot jouw taken pakket horen.
Receptioniste Cursussen Trainingen ROC.nl.
Als receptioniste bent u d contactpersoon van een bedrijf of instelling met de buitenwereld. U bent het eerste aanspreekpunt en zorgt dat mensen op een juiste manier in contact komen met elkaar en dat zaken correct afgehandeld worden. Receptioniste neemt telefoon aan Inhoud. De praktijkgerichte cursus Receptioniste bestaat uit de volgende onderdelen. Kennis en vaardigheden van werken op kantoor en achter een balie. Blind typen en tekstverwerken. Inwinnen van inlichtingen maken van reserveringen en het organiseren van reizen.
Functie Salaris Loon Receptioniste Receptioniste Telefoniste Receptionist Telefonist Receptionist Medewerker Verhuur.
Waar vind ik een baan? Vrouwen Waar en hoe moet je solliciteren? Home Carrière Functie en salaris Receptionisten algemeen. Functie en Salaris Receptioniste Medewerker Verhuur. Receptionisten algemeen ontvangen bezoekers klanten of gasten en heten ze welkom ze beantwoorden vragen en gaan in op verzoeken zoals het maken van afspraken. Loonwijzer.nl Job en inkomen receptionistes receptioniste telefonistes receptionisten telefonist receptionisten medewerker verhuur in Nederland. Verhuurmedewerker weg en watervoertuigen. a ontvangen van bezoekers klanten of gasten en ze welkom heten. b afspraken maken voor klanten. c telefonische verzoeken om informatie of afspraken afhandelen. brochures of formulieren verstrekken.
Receptionist 6 definities Encyclo.
Uitspraak responst Verbuigingen receptionisten meerv. Uitspraak responst Verbuigingen receptionistes meerv. iemand die als beroep gasten. iemand die in de ontvangstruimte van een kantoor werkt vb de receptionist vroeg wat hij voor me kon doen. 1 Beroep in de horeca 2 Beroep in de horeca Eng. 3 Beroep ambt of functie 4 Beroep 5 Ontvanger van bezoekers 6 Portier 7 Persoonsbenaming. Een receptionist is iemand die bezoekers ontvangt aan de balie van een bedrijf of instelling.
Vergelijk 22 Receptioniste en telefoniste opleidingen en cursussen Werksite.
Ontdek en vergelijk de kosten van 22 Receptioniste en telefoniste opleidingen en cursussen in de rubriek Administratief Secretarieel. Lees ervaringen en reviews over de diverse onderwijsinstellingen. De gemiddelde score is 79. Bel met onze adviseurs. ma t/m vr 0830 2100 uur. 085 40 195 40.
Receptionist.
Receptioniste vacatures in Noord-Holland NationaleVacaturebank.nl.
Receptioniste vacatures in Noord-Holland. Online zoeken naar vacatures banen en werk als receptioniste in de provincie / regio Noord-Holland. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. werkervaring als receptioniste of office manager Ervaring In deze rol van receptioniste heb je veel diverse werkzaamheden Voor mijn klant ben ik opzoek naar een receptioniste die het naast.
Receptioniste vacatures in een hotel.
252 beschikbare receptioniste vacatures in een hotel. Bekijk alle receptioniste vacatures in Nederland bij Hotels en solliciteer direct online.

Contacteer ons