Zoeken naar declarant

 
declarant
declarant Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen declarant DE declarant ES declarant FR. De vertaling wordt gegeven voor de taalcombinatie ENNL. De gevraagde combinatie NLEN geeft geen vertalingen voor declarant. Bron Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. ENNL to recommend the publicat. ENNL improved pipe steel. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Ga aan de slag als Declarant bij DHL in Rotterdam YoungCapital.nl.
Ik ben werkgever Over YoungCapital Blog FAQ Contact. Ga aan de slag als Declarant bij DHL in Rotterdam. Rotterdam Administratief Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier Fulltime startersfunctie Fulltime ervaren MBO HBO Universiteit. Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Heb jij altijd al willen weten wat er zoal verzonden wordt via DHL? Naast de standaard producten worden er ook levende dieren organen en etenswaren verstuurd. Dan ben jij het talent dat wij zoeken. Je gaat aan de slag als customs specialist. Jij bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het in en uitvoeren van goederen.
Declarant MellesConsult.
Zelfstandig verwerken van alle soorten douane aangiftes conform specificaties van de klant en Douane. Het opstellen van alle bijbehorende douane documenten. Het verzorgen van keuringen. Enkele jaren aantoonbare ervaring. Ervaring met Veterinaire goederen.
Declarant Salaris Taken Vacatures Opleiding Toekomst Skills.
Kijk dan bij onze partner Springest.nl. Staat de opleiding cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl. Mensen vonden ons op Studeren voor Declarant Declarant Worden Opleidingsniveau Declarant Scholing Declarant Studie Declarant Bijscholing Declarant Omscholing Declarant. Organisaties waar een declarant doorgaans werkzaam is. Douanedeclaranten werken voor grote bedrijven die hun eigen aangiften willen regelen of voor transportbedrijven. Bekijk hier alle vacatures Declarant. Mensen vonden ons op Studeren voor Declarant Declarant Worden Opleidingsniveau Declarant Scholing Declarant Studie Declarant Bijscholing Declarant Omscholing Declarant. Salaris en Arbeidsvoorwaarden declarant. Het gemiddelde starterssalaris van een douanedeclarant ligt op 2300 euro per maand. Hierna is een groei mogelijk tot pakweg 3500 euro per maand.
Opleiding douane declarant.
Schrijf je direct in. Vraag de brochure aan. De juiste start voor iedere declarant. Internationale handelstransacties kunnen alleen soepel verlopen als de informatie en documentenstroom goed georganiseerd is. Het juist invullen van douanedocumenten voorkomt problemen die kunnen leiden tot een stagnatie in de goederenstroom. Het kennen van de douaneprocedures en het kunnen toepassen van deze procedures zorgen ervoor dat de goederen doorstromen en dat wordt voorkomen dat er teveel belastingen betaald worden. Het is dan ook belangrijk dat in een onderneming voldoende praktische kennis aanwezig is over douanezaken en de invulling en afhandeling van douanedocumenten.
Opleiding Declarant Springest.
Bekijk hieronder enkele alternatieven. APICS CSCP Certified Supply Chain Professional. Inclusief lesgeld boeken examentraining en electronische leeromgeving! De opleiding Certified Supply Chain Professional CSCP is de inte. Volledigheid prijs Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie De genoemde prijs is exclusief examenkosten Voor incompany en groepen op offertebasis. group Maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Declarant Beroepen in de haven en industrie Watertalent Watertalent.
Het secuur bijhouden van voorraadadministratie en de correcte aanlevering van opgemaakte documenten aan de douane zijn de belangrijkste taken van een declarant. Hiervoor moet de declarant op de hoogte zijn van de complexe regelgeving. Nauwe contacten met de douane zijn hierbij uiteraard van groot belang. Voor een goed beeld van de goederenstroom heeft de declarant vaak contact met de buitenlocaties van een bedrijf. Logistiek expeditie en scheepvaart zijn voorbeelden van branches waar een declarant werkzaam kan zijn. Terug naar boven Foto Video. Octant Veiligheids Risicomanagement BV. Octant Veiligheids Risicomanagement BV. Altijd energie door nieuwe hoogspanningsverbinding Stedin. De nieuwe elektriciteitsverbinding van Stedin naar Goeree-Overflakkee heeft vrijdag 23 mei 2014 een mijlpaal bereikt.
Declarant-vacatures september 2017 Indeed.nl.
Gesponsord 1 dag geleden vacature opslaan. Exporteur Transport Logistiek fulltime Sliedrecht. MBO werk en denkniveau bijvoorkeur opleiding Douane Declarant Vacature Logistiek Certificeringen Customs Consultant Declarant Maritiem Transport. Declarant douane Customs Consultant. met minimaal 3 jaar ervaring Vind jij het leuk om je bezig te houden met allerhande douanezaken? Past een sterk groeiende ambitieuze organisatie bij jou? 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Customs Support Vacatures in Nederland. WA Customs is een allround specialist voor alle douaneformaliteiten. Als onafhankelijk en neutraal douane expediteur zijn wij gespecialiseerd in advies. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Vacature Declarant in Schiphol Fulltime.
Alle vacatures van Tom Tuinstra. Alle kandidaten van Tom Tuinstra. Deze vacature is recent ingevuld. Klik hier voor onze openstaande vacatures. Voor de vacature van Declarant zijn wij in de regio Schiphol op zoek naar logistiek Talent. Heb jij enkele jaren ervaring als Declarant bij een logistieke dienstverlener én ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je kennis en expertise als Declarant volledig kan toepassen bij een grote logistiek dienstverlener? Lees dan snel verder! Salarisindicatie Tussen 2500 en 3500. Aantal uren per week 40.

Contacteer ons